Gitte Spee

Gitte Spee

Ik doe mee met de Atelierroute Laren!

Zaterdag 20 en zondag 21 mei is er weer een atelierroute in het dorp en ik doe ook mee. Mijn atelier is open voor bezoekers en je bent van harte welkom. In het dorp is overal de mooie glossy te krijgen, waarin alle kunstenaars zich voorstellen en waar ze te vinden zijn. Mijn Atelier: Haenwijck 12, 1251 LM te Laren.

Om te laten zien hoe mijn werk ontstaat zal ik op een flip-over grote tekeningen maken en met pastelkrijt kleuren. De originele tekeningen uit de boeken, mijn keramiek, boeken, kaarten, prenten en gesigneerde reproducties zijn te zien en te koop. En natuurlijk wordt elk boek door mij gesigneerd en van een tekeningetje voorzien.

Ontwerpster Hanneke Siemer laat in de tuin haar mooie servies en tafelkleden en nog veel meer zien.

Laren is een prachtig dorp en er doen heel veel kunstenaars mee met de Atelierroute. Dus een bezoek aan Laren is dat weekend echt de moeite waard.​

Deel dit bericht