Gitte Spee

Gitte Spee

Mijn nieuwe website

Mijn nieuwe website is zo mooi duidelijk, overzichtelijk en toch warm en kleurrijk.Er zijn veel tekeningen te zien, filmpjes te bekijken, liedjes te beluisteren en er zijn telkens nieuwe kleurplaten te downloaden. Er is van alles te beleven.

Ik ben er blij mee, het is helemaal in de sfeer van mijn tekeningen geworden, dat was voor mij het belangrijkst.

De site is ontworpen en gebouwd door Robert Klaassens van het webdesignburo Motion Pixels te Laren. Dat was een prettige samenwerking, Robert kwam zelf met ideeën, en hield de regie strak in handen. Ook hield hij de kosten in de gaten, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan.

Motion Pixels – Internet Smaakmakers uit Het Gooi

Motion Pixels is een creatief internetbureau gevestigd in Laren NH. Sinds medio 2005 zetten wij ons elke dag in om bedrijven online op de kaart te zetten …..
http://www.motionpixels.nl

Deel dit bericht